miércoles, 27 de mayo de 2015

QUOSQUE TANDEM, MONICA, ABUTERE PATIENTIA NOSTRA?





Una gran majoria de valencians han votat en les últimes eleccions per un CANVI. Farts de retallades, de fanfarroneria, de corrupció, de veure les mateixes esfinxs en els telenotícies i en els periòdics, de sentir les mateixes idioteses en les ràdios. És una gran majoria de ciutadans a qui les organitzacions polítiques progressistes NO PODEN DEFRAUDAR.


Els ciutadans hem dit que volem un CANVI COMPARTIT, entre diverses organitzacions que han de ser sensibles a les demandes ciutadanes.


Molts estan farts de politiqueria i personalismes. Les urnes manen i és el partit més votat en cada institució el que té la responsabilitat de liderar el canvi compartit. Estem farts del jojoisme i del narcisisme.


Si en un ajuntament el partit més votat de l'esquerra és Compromís, el PSPV-PSOE i PODEM han de donar-li suport. I en la Generalitat Mónica Oltra i Antonio Montiel han de donar suport a Ximo Puig. Senzillament... pel canvi
.

El Programa és clar: deute històric, cordó sanitari contra la corrupció, que els corruptes tornen fins a l'últim cèntim, ajudes als més dèbils, valencianitzar la societat, suport a l'escola i sanitat públiques, no als desnonaments...


La gent hem passat del cabreig i indignació amb el PP, a l'alegria del resultat electoral del 24-M, però també a una certa ANGOIXA i INCERTESA per les declaracions d'Oltra que no generen CERTESA a la immensa majoria d'electors progressistes.


Pot truncar-se el canvi pel personalisme d'una líder? Què pensa Enric Morera? Què pensa el meu amic Antonio Montiel? ES DEIXARÀ QUE CONTINUE GOVERNANT la dreta rància?


No ho sé. En el meu poble, VALL de ALMONACID, la dreta de sempre ha guanyat. Des de la meua condició de regidor pel PSPV-PSOE, amb suport d'electors d'altres formacions d'esquerra, NO HO ENTENC. En les eleccions ens hem deixat la pell, i NO HO ENTENC.


Pense que els ciutadans que han votat pel canvi es mereixen més respecte, més tranquil·litat i una ABSOLUTA CERTESA que EL CANVI COMPARTIT SERÀ, ÉS, UNA REALITAT.


I la resposta no pot tardar un dia més.

CARPÍ DIEM Mónica Oltra.

.........................................................................



Una gran mayoría de valencianos han votado en las últimas elecciones por un CAMBIO. Hartos de recortes, de chulería, de corrupción, de ver las mismas esfinges en los telediarios y en los periódicos, de oír las mismas memeces en las radios. Es una gran mayoría de ciudadanos a los que las organizaciones políticas progresistas NO PUEDEN DEFRAUDAR.


Los ciudadanos hemos dicho que queremos un CAMBIO COMPARTIDO, entre diversas organizaciones que tienen que ser sensibles a las demandas ciudadanas.


Muchos están hartos de politiquería y personalismos. Las urnas mandan y es el partido más votado en cada institución el que tiene la responsabilidad de liderar el cambio compartido. Estamos hartos del yoyoIsmo y del narcisismo.

Si en un ayuntamiento el partido más votado de la izquierda es Compromís, el PSPV-PSOE y PODEMOS deben de apoyarlo. Y en la Generalitat Mónica Oltra y Antonio Montiel deben de apoyar a Ximo Puig. Sencillamente... por el cambio.


El Programa es claro: deuda histórica, cordón sanitario contra la corrupción, que los corruptos devuelvan hasta el último céntimo, ayudas a los más débiles, valencianizar la sociedad, apoyo a la escuela y sanidad públicas, no a los desahucios...


La gente hemos pasado del cabrero e indignación con el PP, a la alegría del resultado electoral del 24-M, pero también a una cierta ANGUSTIA e INCERTIDUMBRE por las declaraciones de Oltra que no generan CERTEZA a la inmensa mayoría de electores progresistas.


¿Puede truncarse el cambio por el personalismo de una lideresa? ¿Qué piensa Enric Morera? ¿Qué piensa mi amigo Antonio Montiel? ¿SE VA A DEJAR QUE SIGA GOBERNANDO la derecha rancia?


No lo sé. En mi pueblo, VALL de ALMONACID, la derecha de siempre ha ganado. Desde mi condición de concejal por el PSPV-PSOE con apoyo de electores de otras formaciones de izquierda, NO LO ENTIENDO. En las elecciones nos hemos dejado la piel, y NO LO ENTIENDO.


Pienso que los ciudadanos que han votado por el cambio se merecen más respeto, más tranquilidad y una ABSOLUTA CERTEZA de que EL CAMBIO COMPARTIDO SERÁ, ES, UNA REALIDAD.


Y la respuesta no puede tardar un día más.

CARPE DIEM Mónica Oltra.

2 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar